Nieuws

Hoe ziet 2015 eruit voor de UNLP gemeenschap?

Er staat in 2015 heel wat nieuws te gebeuren. Ik noem een aantal evenementen, waarin ik, al dan niet met andere UNLP trainers, een grote rol zal spelen:

1. Minfulness Based Stress Reduction. 

11075180_759918154115304_337006451519558596_n

De Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) is een praktische 8-weekse training waarmee je bewust wordt van onbewuste denkpatronen. Het leert je hoe je geest werkt, en hoe gedachten, oordelen en emoties veelal de veroorzakers zijn van lichamelijke en geestelijke pijn. De training maakt je meer opmerkzaam op gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwording. Met als uiteindelijk gevolg dat je meer zicht krijgt op je automatische patronen en zul je meer ruimte gaan ervaren om oude, ongewenste patronen te doorbreken. Je gaat meer emotioneel evenwicht ervaren in hoe je denkt, wat je doet en voelt. Kijk op Voor meer informatie en aanmelden: http://www.unlp.nl/mindfulness-amsterdam-drenthe.html

2. Post-HBO opleidingen tot trainer en coach

step0001-1

Op veler verzoek gaan we vanaf dit jaar mensen leren hoe ze trainer en/of coach kunnen worden. Nu doen we dit al een groot aantal jaren, maar deze opleidingen zijn anders. Allereerst zijn ze post HBO geaccrediteerd. Bovendien verwerken we in deze opleidingen niet alleen de laatste NLP inzichten, maar ook allerlei andere geavanceerde interventies. Het worden twee buitengewoon interessante leergangen voor een ieder die zich tot het hoogste niveau willen kwalificeren als coach en/of trainer. Kijk voor meer informatie op http://www.unlp.nl/leergang-post-hbo-trainer.html

3. Gespecialiseerde opleiding tot NLP trainer

step0001

Naast de Post-HBO opleidingen tot trainer/coach hebben we vanaf dit jaar ook een openbaar toegankelijke opleiding tot NLP trainer. Marcel en ikzelf gaan je deelgenoot maken van hoe wij training geven en wat we doen. Je wordt volop door ons persoonlijk getraind tot een authentieke en congruente NLP trainer. Je bent na de training in staat om je deelnemers een transformatie te laten ervaren in hun denken, doen en voelen. Het is een volledig geaccrediteerde opleiding, waarna je je kunt aansluiten bij de belangrijkste beroepsverenigingen als de NVNLP, IANLP, en de NOBCO (vraag naar de exacte voorwaarden). Kijk op www.unlp.nl/nlp-trainersopleiding voor meer informatie of aanmelding.

4. Tweede opleiding tot NLP Master Coach

step0001-1

Als je je tot een deskundige en professionele coach/therapeut wilt ontwikkelen, dan is de NLP Master Coach een prachtige kans. UNLP is het enige instituut in Nederland die door de ABNLP gerechtigd is om de NLP Master Coach aan te bieden, de hoogst haalbare graad binnen het landschap van NLP coaching. In 20 dagen wordt je klaargestoomd om met geavanceerde technieken het leven van je client drastisch te veranderen. Inclusief Time Line Therapy, Hypnose, en Systemisch Coachen. Vanaf dit jaar hebben we twee startdata voor deze opleiding. Kijk op http://www.unlp.nl/nlp-master-coach-totaal-opleiding/ voor meer informatie of aanmelding.