Over Vincent van der Burg

 

Een samenvatting

Vincent A.M. van der Burg (Woerden, 18 juni 1975) is internationaal gecertificeerd NLP trainer, Master Coach Trainer, ontwikkelaar en auteur in Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), geaccrediteerd via de wereldwijde American Board of NLP (ABNLP) en de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP). Vincent is vanaf zijn 15e jaar bezig met persoonlijke ontwikkeling, groei en psychologie. Het eerste boek wat hij las op zijn huidige vakgebied, nu zo’n 20 jaar geleden,  was “Je Ongekende Vermogen” van Anthony Robbins. Na zijn middelbare school is hij Economie gaan studeren aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan de prestigieuze London School of Ecnomics (LSE). Zijn specialisatie was op het vakgebied van “behavioral economics” en economische psychologie waarin het onbewuste en veelal irrationele menselijk gedrag centraal staat. Daarna heeft hij psychologie gestudeerd en is hij gepromoveerd (dr. / Ph.D.) in de psychologie aan de Amerikaanse Institute of Transpersonal Psychology (ITP). Zijn proefschrift rondde hij af in 2014 en schreef hij over de eigenschappen van hoog ontwikkelde mindsets en de invloed daarvan op het denken, doen en voelen.   

Trainer van trainers en coaches

Sinds de jaren 90 heeft Vincent talloze opleidingen, seminars en coaching gevolgd op het gebied NLP, humanistische/klinische/sociale psychologie, persoonlijke ontwikkeling en groei. Hij is opgeleid door en heeft getraind met NLP autoriteiten als Richard BandlerRobert DiltsAnthony Robbins en Paul McKenna. Vincent heeft inmiddels vele mensen geholpen in het succesvol bereiken van doelstellingen en het helpen oplossen van de meest uiteenlopende problemen. Naast doorlopende training en coaching is Vincent op dit moment vooral bezig met het opleiden van (NLP) trainers, (NLP) coaches, counselors en therapeuten, alsmede het schrijven van artikelen en boeken op het gebied van NLP, persoonlijke ontwikkeling en praktische psychologie.

Ik heb het voorrecht gehad te zijn opgeleid door Vincent en hij is iemand met veel wijsheid, een groot hart, compassie, authenticiteit, en hij ‘totally walks his talk’. Hij heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van NLP in Nederland, en iedere keer als ik zijn trainingen bijwoon ervaar ik weer een positieve impact op mijn gedrag en op mijn leven

-Saskia Storimans, bestuursvoorzitter-

 

Mede-oprichter UNLP

UNLP – Instituut voor Persoonlijke Ontwikkeling & Communicatie is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat opleidingen en trainingen aanbiedt op het gebied van Neuro Linguistisch Programmeren. Met zijn partner Marcel Meijlink heeft hij het instituut UNLP opgericht en geeft hij trainingen op het gebied van NLP Practitioner, NLP Master Practitioner, NLP Familie-opstellingen, NLP Hypnose, mindfulness en NLP Master Coaching. Vincent verzorgt trainingen zowel in-company als trainingen op vaste trainingslocaties in o.a. Amsterdam en Drenthe. Naast doorlopende training en coaching is Vincent op dit moment vooral bezig met het opleiden van NLP trainers en NLP coaches en het schrijven van artikelen en boeken op het gebied van NLP en psychologie. Bij UNLP kun je instromen en doorstromen op allerlei niveaus. Niet alleen op beginnersniveau van NLP Practitioner, maar ook op gevorderd NLP Master Practitioner en specialistisch niveau vanNLP Master Coach en NLP Familie-opstellingen”. UNLP is als een van de weinige instituten in Nederland met trainers opgeleid door wereld’s beste NLP ontwikkelaars, inclusief de bedenkers van NLP: Richard Bandler en John Grinder. Aangesloten bij onder andere de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP), de Europese Vereniging voor NLP (IANLP) en de American Board of NLP (ABNLP).

Dr. Vincent van der Burg is mede-oprichter van UNLP en is opgeleid door –en heeft veelal persoonlijk getraind met- autoriteiten als Dr. Richard Bandler, Robert Dilts, Anthony Robbins en Dr. Paul McKenna.

Coach en therapeut

Vincent heeft inmiddels vele mensen geholpen in het succesvol bereiken van doelstellingen en het helpen oplossen van de meest uiteenlopende problemen. Als NLP trainer is Vincent op dit moment vooral bezig met het opleiden van NLP trainers, NLP coaches, counselors en therapeuten, alsmede het verzorgen van de NLP Master Coach opleiding en post-HBO opleidingen tot trainer en coach. Incidenteel komt er ruimte vrij voor mensen die op zoek zijn naar individuele coaching of therapie, voor allerhande problemen en uitdagingen. Informeer naar de mogelijkheden via vincent@unlp.nl