OVER VINCENT

Vincent's eerste kennismaking met NLP, psychologie en persoonlijke groei…

Vincent is geboren op 18 juni 1975 in de hoofdstad van het Groene Hart, Woerden. Toen Vincent 20 jaar was besloot hij om volop cursussen te volgen en zich volledig onder te dompelen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling. Hij begon met het geven van trainingen, retreats en 1-op-1 coaching. Nu, meer dan 25 jaar later, is Vincent expert op het gebied van NLP, mindset, onbewuste onderstromen, communicatie, overtuigingen en gedragsverandering.

0

Lezingen gegeven

0

Deelnemers geïnspireerd

0

Boeken geschreven

0

Cliënten begeleid

Oprichter van opleidingsinstituut UNLP​

Samen met Marcel Meijlink is Vincent 25 jaar geleden begonnen met het geven van trainingen, 1-op-1 coaching en het oprichten van UNLP – Nederlands grootste en bekendste instituut op het gebied van NLP en Familieopstellingen. 

Auteur van best-sellers

Zijn best-seller “De Kracht van Familieopstellingen” gaat over de psychologie van systemisch werk en de mysterie van familieopstellingen.

"Heerlijk wat ik doe: trainen, schrijven en coachen"

Trainer en hoofdopleider

Vincent is (hoofd)trainer in diverse opleidingen, trainingen en korte workshops. Zoals de post-HBO opleiding tot Professioneel Coach, de NLP Practitioner, de opleiding tot NLP Coach en kortlopende workshops als EFT en Coachen met NLP. Klik hier voor zijn agenda en een overzicht van alle opleidingen waarin Vincent actief is.

Supervisor van coaches en trainers

Vincent begeleidt individuele coaches en (NLP) trainers in de ontwikkeling van hun competenties.

Competentie-ontwikkeling

Wil je je verder ontwikkelen als coach of trainer? Vincent werkt samen met jou aan je competenties in een doordacht traject.

Accreditatie NOBCO

Wil je je als coach aansluiten bij accreditatie-verenigingen zoals de NOBCO? Vincent is geaccrediteerd coach en supervisor en kan je van A-Z begeleiden

Onafhankelijke assessor

Zoek je een onafhankelijke assessor en iemand die je kan helpen bij je portfolio? Neem contact op met Vincent en bespreek de mogelijkheden

Coach

De rode draad van Vincent’s leven is altijd geweest het helpen van anderen bij het overwinnen van obstakels, ontdekken van onbewuste drijfveren en het bereiken van hetgeen iemand écht wilt. Waar de agenda van Vincent het toelaat coacht hij met veel plezier en voldoening mensen met thema’s als leiderschap, emotionele blokkades, zelfvertrouwen, stress en burn-out, relatieproblemen en identiteit. Klik hier voor zijn agenda en het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek.

Productontwikkelaar

Vincent’s grootste hobby is waar hij UNLP mee is begonnen: persoonlijke ontwikkeling. Hij is een persoonlijke ontwikkeling junky en besteedt zijn tijd graag aan het ontdekken, doorontwikkelen en toegankelijk maken van handvatten, technieken en inzichten uit de NLP, familieopstellingen, neuropsychologie en praktische psychologie. NIet alleen in Nederland, maar ook de rest van Europa, Amerika en Azië.

Klaar om samen te werken met Vincent?

Neem contact op met Vincent om de mogelijkheden te bespreken wanneer je een lezing organiseert, interesse hebt in 1-op-1 coaching of een opleiding, of wanneer je ideeën hebt voor een commerciële samenwerking.

Factuurgegevens

High Performance B.V
Kamer van Koophandel nr: 92877877
IBAN RABO 0380907097